Termeni și condiții (28 noiembrie 2019)

Folosirea site-ului www.ermekotrade.ro , implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Orice referire la diferiti  producatori , coduri sau comentarii ale acestora se face doar pentru a identifica produsele si nu are nici o legatura cu acestia cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel .

Site-ul www.ermekotrade.ro este proprietatea  SC ERMEKO TRADE SRL,  CUI: RO18383391, Nr. Reg. Com.  J05/316/2006 .

Site-ul www.ermekotrade.ro se adreseaza persoanelor fizice , cat si persoanelor juridice care au domeniul de activitate : grădinarit , constructii si service pt. aceste utilaje ( echipamente ), aparate electrice .

Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA ( 19% ) .

 

Achizitiile de produse se pot efectua prin simpla adaugare a reperelor dorite ( nefiind necesar nici un fel de autentificare ).

Firmele ( distribuitorii ) pot achizitiona produsele cu discount, dupa ce se inregistreaza .

Ermeko Trade SRL poate modifica preturile fara o notificare prealabila in cazul in care ,costurile de transport, ratele de schimb, taxele de import sau alti parametrii care influentiaza preturile . Orice modificare va fi facuta respectand conditiile legale .

Politica de returnare - ERMEKO

Ne dorim sa oferim clientilor si distribuitorilor nostri siguranta ca pot cumpara fara griji din depozitul nostru. In cazul in care s-a facut comanda de pe site ( adugand in cos ) si nu este produsul cel dorit ( comanda eronata ), il puteti returna linistit in termen de 14 zile; cheltuielile de transport sunt suportate de catre cumparator. 

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014.

Returul se face insotit de factura produsului. Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de cumparatorNu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice ( fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari ) si in cazul in care produsul are cutie , cutia sa fie in stare perfecta ( fara rupturi, sifonari, inscriptii ) . 

Adresa pentru retur: Ermeko Trade srl, Oradea, str.Fabricilor nr.4/A, jud. Bihor.

Ermeko Trade SRL pastraza dreptul de proprietate intelectuala pentru toate imaginile ( pozele ) / prelucrate de companie prezente pe www.ermekotrade.ro  si interzice copierea si distribuirea lor fara acordul scris al Ermeko Trade SRL .

Imaginile ( pozele ) sunt facute la sediul firmei Ermeko Trade SRL cu un singur scop, pentru a corespunde cu realitatea . Adica ce se vede in poza exact acel produs este livrat. In cazul in care produsul livrat nu corespunde intocmai cu cea din poza ( alta culoare, etc. ) inseamna ca este de la un alt furnizor, dar caracteristicile produsului sunt la fel ca in descriere . 

Comenzile se pot efectua  direct de pe site , pe e-mail sau telefonic 0745.526777 . Informatii tehnice: 0740.232273 .

Livrarea produselor se va face prin serviciul de curierat rapid ( GLS , FAN CURIER , DRAGON STAR si CARGUS/URGENT CURIER ). Cheltuielile necesare transportului sunt suportate de catre cumparator sau in functe de valoarea comenzii de catre ermeko trade srl .

Valoarea transportului depinde atat de destinatie ,de dimensiunea, greutatea coletului si de firma de curierat cu care se efectueaza livrarea, drept urmare aceste costuri se pot modifica . La fiecare comanda efectuata un operator ia legatura cu Dvs. pentru a stabili detaliile referitoare la livrarea coletului .

Preturile pot suferi modificari, in functie de cursul valutar si furnizor ( la o comanda anume ,clientul este anuntat de eventuale modificari de preturi ).