Robot de tuns gazon RURIS RXR1000

Marca:
RURIS
Cod produs:
ER-1000RXR19
Disponibilitate:
Momentan indisponibil

Produs indisponbil momentan.

Robotul de tuns gazon RURIS RXR1000 este ideal pentru cei care vor să aibă un gazon întreținut perfect, fără a depune nici un efort. Robotul este programabil și poate lucra pe durata întregii veri, chiar și atunci când proprietarii nu sunt acasă. Instalarea și pregătirea de lucru se fac foarte simplu și nu necesită cunoștințe tehnice. După delimitarea perimetrală a zonelor unde se dorește întreținerea gazonului, robotul poate lucra fără niciun fel de mentenanță timp de mai multe luni.

Perimetrul de lucru recunoscut de sistemul-program este de 1000mp, având o lățime de tăiere de 24 cm. Robotul de tuns gazon RURIS RXR1000 este eficient indiferent de configurația terenului, acesta poate urca și poate lucra în pantă de până la 30 grade. În plus, robotul identifică imediat gradul de umiditate și se retrage la doc pentru a lăsa gazonul să fie irigat. Timpul în care acesta staționează este folosit pentru alimentarea bateriilor Li-ion. Voltajul baterie Li-ion este de 28V, iar capacitate de 4Ah.

Generația de Roboți de tuns gazon RURIS se adresează celor care doresc care locuiesc în zone rezidențiale și își doresc să obțină rezultate optime în timp scurt, fără a depune efort.

Detalii tehnice:

Model: RURIS RXR1000

Motor: Electric

Voltaj baterie Li-ion: 28V

Capacitate baterie Li-ion: 4Ah

Timp de încărcare: 2 ore

Timp de lucru: 90-120 minute

Unghi maxim de urcare: 30°

Viteză maximă: 0,5 m/s

Suprafață de lucru: 1000 mp

Garantie: 24 de luni

Robot de tuns gazon RURIS RXR1000 se livreaza in cutie, neasamblat ! Pret valabil exclusiv pentru comenzile de pe site!

Cod comanda: ER-1000RXR19.