Proiectil cu gaz GRANIT - Guardian-2X2

Marca:
GRANIT
Cod produs:
ER5805801278
Disponibilitate:
La comanda
5,191.00 RON

Modelul Guardian-2X2 functioneaza cu ajutorul butangazului sau cu propan gaz, generand o detonatie zgomotoasa, izgonind pasarile, porcii mistreti si alte animale din jur, fara sa le raneasca.

Frecventa acestei detonatii poate fi setata in functie de necesitate, ajustarea putand fi efectuata la fiecare minut pana la fiecare jumatate de ora. In functie de intensitatea tonului, aceste se poate ajusta cu ajutorul telescopului de la 80 pana la 120 decibeli.
Cu ajutorul acestui aparat, se poate acoperi o suprafata cuprinsa intre 3 si 4 hectare. Sistemul de aprindere este electronic si opereaza piezoelectric, in timp ce restul dispozitivului poate rula mecanic, garantand o cota de siguranta ridicata, reducand considerabil orice potential pericol.

Acest modelul, garanteaza siguranta maxima, special conceput pentru gradini cu pomi fructiferi. Aparatul poate fi setat individual, detonatiile putand fi configurate alternativ in diverse directii. Cu ajutorul trepiedului triplu, se poate ajusta si inaltimea. (de la 1,6 m pana la 2,3 m), garantand eficienta maxima.

Intregul ansamblu este zincat, fiind rezistent la intemperii.

Cod comanda: ER5805801278.