Motosapa RURIS 7088 (include roti cauciuc 4.00x8, dispozitiv de scos cartofi si plug ingropat - rarita)

Marca:
RURIS
Cod produs:
ER-RURIS 7088
Disponibilitate:
La comanda
1,999.00 RON

Motosapa RURIS 7088 vine în sprijinul gospodarilor ce îşi doresc o grădină cu un sol mărunţit numai bun de cultivat. Fiind echipată cu un motor General Engine de 7 CP, motosapa Ruris 7088 poate prelucra cu uşurinţă suprafeţe de până la 5000 mp. În urmă consilierii posesorilor de astfel de utilaje şi în urmă testelor efectuate am obţinut o medie de până la 1000 mp lucraţi într-o oră la un consum de 1.1 l/oră de funcţionare.

Lăţimea de lucru a frezelor este reglabilă şi poate fi între 560 şi 830 mm, lucru ce permite utilizarea acestui utilaj nu numai pe suprafeţe deschise ci şi printre diferite culturi sau grădini înguste. Cutia de viteze cu pinioane prevăzută cu 2 trepte înainte şi 1 înapoi plus reductorul pe lanţ ce echipează motosapa Ruris 7088 permit reglarea turaţiei frezelor pentru a mărunţi orice tip de sol. Indiferent de duritatea solului această motosapă atinge o adâncime de lucru de până la 290 mm.

Motor puternic de 7 CP, cutie de viteze cu pinioane 2+1, transmisia finală - lanţ în baie de ulei sunt argumentele necesare pentru a demonstra că acest utilaj poate tracta cu uşurinţă accesorii ce servesc gospodarilor. Accesoriile acestei motosape sunt: roţi de cauciuc, roţi metalice, plug, rariţă, cultivator, dispozitiv de scos cartofi, remorcă.

Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare

Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.

Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.

Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor.

Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Motosapa RURIS 7088 include 1 buc. dispozitiv de scos cartofi si 1 buc. plug de ingropat (rarita) si 1 pereche de roti cauciuc 4.00x8.

Model - RURIS 7088

Motor - General Engine

Ciclu de funcţionare - 4 timpi

Putere motor - 7 CP

Capacitate cilindrică - 208 cc

Sistem de aprindere - Electronic

Pornire - Manuală

Transmisie - Curea şi lanţ

Carcasă transmisie - Aluminiu

Viteze - 2 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru - 560-830 mm

Adâncime de lucru - Max 290mm

Combustibil - Benzină fără plumb

Capacitate rezervor - 3l

Consum mediu carb. - 1 l/h

Capacitate baie de ulei motor - 0.6l

Capacitate baie de ulei transmisie - 1.5l

Suprafaţă medie lucrată - 600-1000 mp/h

Greutate - 80 kg

Garanţie produs - 24 luni

Cod comanda: ER-RURIS 7088.