Freza de zapada HIMALAYA 602

Marca:
RURIS
Cod produs:
ER-2014602
Disponibilitate:
La comanda
3,959.00 RON

Pornirea motorului este făcută automat, la cheie, iar freza este pornită şi gata de lucru. Confortul şi plăcerea de a lucra sunt completate şi de de mânerele încălzite. Motorul este dotat din construcție cu funcţia Winter Engine, pentru protecţie anti-îngheţ şi astfel poate porrni în orice condiţii de depozitare sau de ger. Tot pentru confortul utilizatorilor RURIS, freza Himalya este dotată cu far de lucru. Pentru a putea lucra în orice condiţii termice şi pe orice suprafaţă, farul este cu LED, pentru a face faţă oricărei solicitări. Viteza pentru deplasare este în trepte, în funcţie de grosimea stratului de zăpadă. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare şi astfel timpul de utilizare este corect dimensionat şi consumul de carburant se reduce cu peste 25%.

Pentru suprafeţele cu zăpadă îngheţate, freza RURIS Himalaya 602 poate mărunţi şi secţiona zăpada îngheţată datorită profilul cuţitului în formă de “Z” cu care este dotată freza. Suprafaţa încărcată cu zăpadă îngheţată va rămâne perfect curată în cel mai scurt timp. Viteza de evacuare este asigurată de Turbina B4 cu palete poziţionate în spatele frezei, care au un singur rol, de a proiecta zăpadă la distanţă fără a forţă transmisia şi motorul. În acest fel, materialul frezat este preluat de către Turbina B4, care îl proiectează cu forţă la mare distanţă. Controlul jetului de zăpadă este făcut de către utilizator din bordul de comandă situat pe şasiul suportului de coarne, prin acţionarea celor două manete de comandă: 1. Manetă pentru setarea unghiului, de până la 70 grade. 2. Manetă pentru setarea direcţiei unde se doreşte depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi făcută stânga dreapta 190 grade în jurul axei.

Freza de zăpadă RURIS Himalaya 602 este proiectată pentru profesionişti, pentru zonele pietonale unde întreţinerea este impusă şi necesară zilnic, indiferent de stratul şi duritatea zăpezii.

Detalii tehnice:

Model: Himalaya 602

Motor: Loncin Winter Engine

Ciclu de funcţionare: 4 timpi

Putere motor: 7 CP

Capacitate cilindrică: 212 cc

Capacitate baie ulei: 0.6l

Transmisie: Pinioane

Sistem de aprindere: Electronic

Pornire: Electrică la cheie

Încălzire mânere: Dotare standard

Far: LED

Combustibil: Benzină fără plumb

Capacitate rezervor: 3l

Consum mediu: 1.7l/h

Viteze de lucru: 6 înainte + 2 înapoi

Distanţă de refulare: 11 m

Reglare jgheab evacuare: Panou comandă

Lăţime de lucru: 66 cm

Adâncime de lucru: 51 cm

Unghi rotaţie jgheab: 190°

Unghi evacuare jgheab: Max. 70°

Diametru roţi: 35 cm

Greutate: 102 kg

Garanţie produs: 24 luni

Cod comanda: ER-2014602.