Aparat cu ultrasunete contra rozatoarelor (soareci, sobolani, etc.) - raza actiune 2X30mp

Cod produs:
ER-SILMR25106
Disponibilitate:
La comanda
239.00 RON

Dispozitivul ultrasonic (aparat cu ultrasunete) A-GUARD de combatere a animalelor dăunătoare de la SILVERLINE alungă șoarecii, șobolanii și alte animale dăunătoare prin ultrasunete.

Dispozitivul de combatere a animalelor dăunătoare are un consum mic de energie și îndepărtează rozătoarele pe o rază de 50m².

Recomandat pentru o suprafaţa de: 2X30mp.

A-Guard întrerupe comportamentul natural și comunicarea dintre șoareci și șobolani, creând un mediu insuportabil pentru aceștia, determinându-i să evite zona. LED-ul verde de pe produs indică faptul că A-Guard este în funcțiune.
Child & Pet safe
Inofensiv pentru copii, pisici, câini, păsări și pești. Alte rozătoare, precum iepurii, hamsterii și cobaii, sunt și ele sensibile la ultrasunete și, prin urmare, nu se recomandă păstrarea lor în camere adiacente. Produsul nu afectează alte echipamente electrice.
Poziționarea produsului
Conectați unitatea la o priză situată în partea de jos a peretelui, unde se găsesc de obicei șoarecii și șobolanii. Vă rugăm să rețineți că semnalele ultrasonice nu pot pătrunde prin materiale solide, gen pereți, tavane, podele sau mobilă. Semnalul este de asemenea estompat de textile moi, gen perdele. Din acest motiv, asigurați-vă că așezați unitatea într-un spațiu deschis, în care undele sonore să se poată dispersa în mod liber.
Când dispar dăunătorii?
De obicei, schimbarea se poate observa imediat. În unele cazuri, este nevoie de un pic mai mult timp. Dacă dăunătorii sunt deja instalați, puteți folosi temporar capcane, pentru a extermina infestarea veche. După aceea puteți îndepărta capcanele și păstra dispozitivul A-Guard pentru a proteja de alte infestări.
Oamenii pot auzi sunetul?
În cazuri excepționale, urechea umană poate percepe semnalele ultrasonice; dacă se întâmplă acest lucru, amplasați produsul într-o zonă în care nu va fi deranjant.

Alimentare: 230V.

Calitate garantata, fabricat in Suedia.

Garantie 24 de luni.

Cod comanda: ER-SILMR25106.