Pulverizator electric RURIS RS 1800

Marca:
RURIS
Cod produs:
ER-1800RS2018
Disponibilitate:
La comanda
226.00 RON 249.00 RON

Pulverizatorul electric RURIS RS 1800 este echipat din dotarea de serie cu un set de accesorii, pentru a putea fi utilizat la serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări. Prin apăsarea butonului ergonomic de comandă pentru acționarea motorului, se creează presiunea de lucru. Acționarea motorului este făcută cu ajutorul unei baterii reîncărcabile de 12V 8Ah.

Confortul și manevrabilitatea în timpul utilizării permit reducerea timpului de lucru datorită randamentului de aplicare și mobilității utilizatorului. Materialul din care este construit bazinul permite utilizatorilor să poată folosi foarte multe substanțe cu un puternic coeficient de coroziune. Pulverizatorul RURIS este dotat cu manometru de lucru, pentru a putea fi utilizat la presiunea de lucru dorită, precum și pentru protecția garniturilor de presiune.

Harnașamentul care echipează pulverizatorul RURIS este ergonomic și poate fi ajustat foarte simplu, aducând un plus de confort utilizatorului.

Detalii tehnice:

Model: RURIS RS 1800

Tip acționare: Motor electric

Volum bazin: 18l

Presiune de lucru: 0.2-0.4 Mpa

Lance: Telescopică metalică

Curele: Cu rezistență superioară

Baterie: 12V 8Ah

Autonomie: 4h

Greutate: 5,7 kg

Pulverizator manual RURIS RS 1800 se livreaza in cutie, neasamblat ! Pret valabil exclusiv pentru comenzile de pe site.

Cod comanda: ER-1800RS2018.