Motosapa RURIS - DAC 7000B cu motor BRIGGS&STRATTON 7 CP (include roti cauciuc 4.00x8 si plug ingropat - rarita)

Marca:
RURIS
Cod produs:
ER-DAC 7000B
Disponibilitate:
La comanda
2,199.00 RON

Motosapa DAC cu cutie de viteze în două trepte înainte şi una înapoi şi motor Briggs&Stratton 7 CP. RURIS pune la dispoziţia clienţilor o motosapă puternică şi eficientă pentru mărunţirea solului din solarii sau grădini. În mai puţin de 30 minute o suprafaţă de 500 mp este gata de însămânţat sau pregătită pentru plantat. Pentru zonele înguste la capătul de rând din solarii, grădini, motosapa se poate întoarce prin acţionarea cutiei de viteze pe mersul înapoi. Astfel motosapa DAC face faţă în orice condiţii de exploatare.
Suplimentar, motosapa DAC 7000B are un cuplu de transmisie cu 25% mai mare faţă de utilaje în gama de putere cuprinsă între 5.5 cp şi 7 cp. Astfel utilizatorul beneficiază de motosapa cu un cuplu mărit, la un consum constant de 1 litri benzină/oră.


Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare
Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.
Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.
Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.
Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor.
Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Model - DAC 7000B

Motor - Briggs&Stratton

Ciclu de funcţionare - 4 timpi

Putere motor - 7 CP

Capacitate cilindrică - 208 cc

Sistem de aprindere - Electronic

Pornire - Manuală

Transmisie - Curea, lanţ şi pinioane

Carcasă transmisie - Aluminiu

Viteze - 2 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru - 560-830 mm

Adâncime de lucru - Max 290mm

Combustibil - Benzină fără plumb

Capacitate rezervor - 3l

Consum mediu carb.1 l/h

Capacitate baie de ulei motor - 0.6l

Capacitate baie de ulei transmisie - 1.5l

Suprafaţă medie lucrată - 600-1000 mp/h

Greutate - 80 kg

Garanţie produs - 24 luni

Cod comanda: ER-DAC 7000B.