Motosapa RURIS - DAC 6500K (include roti cauciuc 4.00x8)

Marca:
RURIS
Cod produs:
ER-DAC 6500K
Disponibilitate:
La comanda
1,449.00 RON

Motosapă puternică ce se foloseşte pentru mărunţirea solului din solarii sau grădini. Destinată suprafeţelor cuprinse între 300 şi 3000 mp, poate deservi rapid grădina dumneavoastră. Motorul este fabricat de către General Engine, fiind în 4 timpi, lucru care determină o întreţinere uşoară în timp de către orice operator care nu are cunoştinţe avansate în industria mecanică. Cutia de viteze cu pinioane dispune de 3 trepte de viteze, 2 înainte şi 1 treaptă în marşarier reprezentând un avantaj în diminuarea timpului pentru mărunţirea solului. Acest lucru conduce la o săpătură perfectă a solului şi la o scădere a consumului de carburant.

Modelul Ruris DAC 6500K dispune de o accesorizare mare, datorită forţei pe care o dezvoltă cutia de viteze. Accesoriile care se pot ataşa sunt: plug cu o brazdă, rariţă, dispozitivul de scos cartofi, adaptorul pentru copierea solului-adaptor pentru plug, roţile metalice 3.00-6 sau 4.00-8, roţi cauciuc 4.00-8, remorcă cu sarcina de până la 500kg. Toate accesoriile disponibile care echipează motosapa Ruris DAC 6500K au ca beneficii diminuarea costurilor operaţiilor după mărunţirea solului, fără a mai fi nevoie de achiziţia unui utilaj separat.

Motosapa Ruris DAC 6500K oferă clienţilor Ruris confort şi rapiditate în mărunţirea solului, la cel mai mic cost.

Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare

Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.

Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.

Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor.

Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Motosapa DAC 6500K include 1 pereche de roti cauciuc 4.00x8.

Model - DAC 6500K

Motor - General Engine

Ciclu de funcţionare - 4 timpi

Putere motor - 7 CP

Capacitate cilindrică - 208 cc

Sistem de aprindere - Electronic

Pornire - Manuală

Transmisie - Curea, lanţ şi pinioane

Carcasă transmisie - Aluminiu

Viteze - 2 înainte, 1 înapoi

Lățime de lucru - 560-830 mm

Adâncime de lucru - Max 290mm

Combustibil - Benzină fără plumb

Capacitate rezervor - 3l

Consum mediu carb. - 1 l/h

Capacitate baie de ulei motor - 0.6l

Capacitate baie de ulei transmisie - 1.5l

Suprafaţă medie lucrată - 600-1000 mp/h

Greutate - 80 kg

Garanţie produs - 24 luni

Cod comanda: ER-DAC 6500K.