Motosapa RURIS - DAC 6000K

Marca:
RURIS
Cod produs:
ER-DAC 6000K
Disponibilitate:
La comanda
1,349.00 RON

Cu modelul de motosapă semiprofesională DAC 6000K, este performant şi uşor de folosit, pentru efectuarea de lucrări agricole de calitate pe suprafeţe mici şi medii. Atuurile motosapei sunt asigurate de caracteristici tehnice care o fac puternică, uşor de manevrat şi fiabilă, precum motorul General Engine în 4 timpi, cutia de viteze cu 3 trepte de viteze (2 înainte şi 1 înapoi), posibilitatea de a ataşa diferite accesorii pentru alte tipuri de lucrări.

Motosapele DAC 6000K permit ataşarea de accesorii precum: plug cu o brazdă, rariţă sau dispozitivul de scos cartofi, roţi metalice sau de cauciuc ori o remorcă ce suportă o sarcina de până la 500 kg.

Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare

Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.

Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.

Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor.

Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Accesoriile nu sunt incluse in pret ( roti cauciuc, plug, roti metalice, etc.).

Model - DAC 6000K

Motor - General Engine

Ciclu de funcţionare - 4 timpi

Putere motor - 6.5 CP

Capacitate cilindrică - 163 cc

Sistem de aprindere - Electronic

Pornire - Manuală

Transmisie - Curea, lanţ şi pinioane

Carcasă transmisie - Aluminiu

Viteze - 2 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru - 560-830 mm

Adâncime de lucru - Max 290mm

Combustibil - Benzină fără plumb

Capacitate rezervor - 3l

Consum mediu carb.- 1 l/h

Capacitate baie de ulei motor - 0.6l

Capacitate baie de ulei transmisie - 1.5l

Suprafaţă medie lucrată - 600-1000 mp/h

Greutate - 80 kg

Garanţie produs - 24 luni

Cod comanda: ER-DAC 6000K.