Aparat cu ultrasunete contra rozatoarelor (soareci, sobolani, etc.) - raza actiune 130mp

Marca:
SILVERLINE
Cod produs:
ER-SILMR25117
Disponibilitate:
La comanda
485.00 RON

Aparatul impotriva soarecilor si sobolanilor emite semnalul ultrasonic A-Guard unic, un semnal variat și bine adaptat, care respinge șoarecii și șobolanii. Raza de actiune: 130mp.

A-Guard întrerupe comportamentul natural și comunicarea dintre șoareci și șobolani, creând un mediu insuportabil pentru aceștia, determinându-i să evite zona. LED-ul verde de pe produs indică faptul că A-Guard este în funcțiune.

Double Guard®Pentru a asigura o protecție maximă, MR 130 DG4 este echipat cu Double Guard, o combinație între A-Guard și Electro Pulse Auto. Electro Pulse Auto emite impulsuri electromagnetice care descurajează șoarecii și șobolanii să folosească instalația electrică drept cale de scăpare.

Double Guard oferă un nivel dublu de protecție! ElectroPulse AutoImpulsul electromagnetic cu control și variație automată completează efectul cu ultrasunete și are drept scop descurajarea rozătoarelor să folosească instalația electrică drept cale de scăpare. Se crează un câmp magnetic în jurul oricăror cabluri electrice conectate la un dispozitiv consumator. Sarcina ar trebui să fie de cel puțin 40 W pentru a genera un câmp magnetic suficient de puternic. Țineți cont de faptul că firele mai vechi, învelite în plumb, au un câmp magnetic mai limitat decât cablurile obișnuite din plastic. Impulsurile se vor răspândi la cablurile conectate la aceeași cutie de distribuție. Dacă o casă are două cutii de distribuție, pentru o protecție optimă trebuie folosite două dispozitive. LED-ul roșu de pe unitate se aprinde sau clipește pentru a indica faptul că ElectroPulse Auto este în funcțiune. IP55 – Water proof.

Produsul are gradul de protecție IP55 (este rezistent la praf și la jet de apă). Este conceput pentru a face față mediilor mai dure, precum garaje, pivnițe, poduri, grajduri și demisoluri. Vă rugăm să țineți cont de faptul că, pentru menținerea gradului de protecție, este necesar ca și priza să aibă gradul de protecție IP55. Child & Pet safeInofensiv pentru copii, pisici, câini, păsări și pești. Alte rozătoare, precum iepurii, hamsterii și cobaii, sunt și ele sensibile la ultrasunete și, prin urmare, nu se recomandă păstrarea lor în camere adiacente. Produsul nu afectează alte echipamente electrice.

Poziționarea produsului: Conectați unitatea la o priză situată în partea de jos a peretelui, unde se găsesc de obicei șoarecii și șobolanii. Vă rugăm să rețineți că semnalele ultrasonice nu pot pătrunde prin materiale solide, gen pereți, tavane, podele sau mobilă. Semnalul este de asemenea estompat de textile moi, gen perdele. Din acest motiv, asigurați-vă că așezați unitatea într-un spațiu deschis, în care undele sonore să se poată dispersa în mod liber.

Când dispar dăunătorii? De obicei, schimbarea se poate observa imediat. În unele cazuri, este nevoie de un pic mai mult timp. Dacă dăunătorii sunt deja instalați, puteți folosi temporar capcane, pentru a extermina infestarea veche. După aceea puteți îndepărta capcanele și păstra dispozitivul Double Guard pentru a proteja de alte infestări.

Oamenii pot auzi sunetul? În cazuri excepționale, urechea umană poate percepe semnalele ultrasonice; dacă se întâmplă acest lucru, amplasați produsul într-o zonă în care nu va fi deranjant.

Alimentare: 230V.

Calitate garantata, fabricat in Suedia.

Garantie 24 de luni.

Cod comanda: ER-SILMR25117.